CONCEPTEN


More Promo Events is voortdurend bezig met het bedenken van eigen concepten. Het is voor More Promo Events van belang om het concept een herkenbaar gezicht te geven en dit verder uit te bouwen tot een succesvol evenement. Hieronder ziet u een aantal eigen concepten van More Promo Events.


Caribbean Reggae Festival is een geheel nieuw concept. De eerste editie vond plaats op 11 augustus 2018. Het samenbrengen van Caribisch en Reggae muziek met talloze muzikanten, bands, dj's, kraampjes, hapjes en lekkernijen. Caribbean Reggae Festival wordt zowel outdoor als indoor georganiseerd.


Miss Multicultureel Verkiezing NL is een maatschappelijk cultureel concept. Met als hoofddoel het samen brengen van diverse culturen. Het uiteindelijke maatschappelijke doelstelling is namelijk het bewust maken van mensen dat iedereen gelijk is. De eerste editie vond plaats in 2009. Miss Multicultureel Verkiezing NL is de eerste miss verkiezing in de wereld die de bikinironde heeft afgeschaft.


Network Party Nederland is een netwerk feest/bijeenkomst verdeeld in diverse branches. Het Network Party Nederland wordt georganiseerd voor diverse midden en klein bedrijven. Voor beginnende en gevorderde muzikanten. Dit is een netwerk feest wat georganiseerd kan worden voor alle denkbare branches. Onder het genot van een hapje en een drankje is dit de ideale mogelijkheid om een gesprek aan te gaan en te netwerken. De eerste editie vond plaats in 2015.


Hip Hop Carrousel is een muzikaal concept om diverse Hip Hop talenten een podia te bieden in binnen en buitenland. Met als doel om ongehoorde rappers, dansers, dj's de kans te bieden om hun talenten te tonen aan een klein of groot publiek. Dit is een landelijk evenement wat kleinschalig wordt georganiseerd met behulp van lokale buurthuizen, cafés en discotheken. De eerste editie vond plaats in 2017.


Nelson Mandela Rainbow Concert is een muziek festijn tegen discriminatie en voor iedereen toegankelijk. Multiculturele artiesten en dansers laten tijdens de Nelson Mandela Rainbow Concert zien hoe zij een stap voor een goed doel voorwaarts zetten. Culturele presentatoren zullen de presentatie voor hun rekening nemen. De Nelson Mandela Rainbow Concert zal het publiek meeslepen in de ritmische sferen van dans en muziek. De Jaarlijkse ode aan Nelson Mandela zal ieder jaar op 5 december in diverse steden plaatsvinden.


POWERED BY: PARANI® PARTY ENERGY DRINK