OVER ONS


MORE PROMO EVENTS - is een evenementenorganisatie met internationale allure. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten en het organiseren van publieksevenementen. Onze passie is dan ook het creëren, bedenken en organiseren van evenementen in binnen en buitenland. We hebben een internationaal netwerk aan partners, hierbij wordt er samengewerkt met onze partners om een evenementen concept zo goed mogelijk uit te werken. Denk aan het aanleveren en het verzorgen van boekingen van artiesten, muzikanten, bands, dansers, dj's. Het analyseren en kanaliseren van de juiste doelgroepen. Het inzetten van de juiste promotie mogelijkheden. More Promo Events is niet zomaar een evenementenbureau, er wordt gewerkt met verschillende partners, merken en bedrijven over de hele wereld. We zijn gespecialiseerd in diverse branches: Entertainment, Marketing & Promoties, Wijn, Jachten, Evenementen, Villa's, Artiesten, Modellen, VIP Security, Professionele voetballers en meer.  More Promo Events ziet de mogelijkheid om uw evenementen concepten uit te werken, daarbij wordt er nauw met u samengewerkt om dergelijke ideeën uit te werken en doelen te behalen.

CONCEPT ONTWIKKELING:

More Promo Events ontwikkelt en bouwt concepten voor evenementen. Deze evenementen organiseren we zelf. Op de pagina concepten staan de concepten die More Promo Events voert.

De ideeën achter onze concepten worden zowel promotioneel als productioneel tot uitdrukking gebracht. Promotioneel betekent dit de inzet van online en offline promotiemiddelen (website, social media, posters, persberichten) waarmee de beoogde doelgroep een bepaald beeld krijgt bij het betreffende concept. Productioneel wordt dit beeld vertaald in beleving. Tijdens het evenement ervaren bezoekers de ideeën achter het concept. Muziek, entertainment, lichtshow en aankleding moeten passen bij het concept.

EVENEMENTEN:
De concepten die More Promo Events heeft ontwikkeld worden vertaald in publieksevenementen. Dit betreft zowel indoor als outdoor evenementen. More Promo Events is verantwoordelijk voor de totale organisatie van een evenement. Op de pagina evenementen staan de diverse events die georganiseerd worden.

SAMENWERKING:
Er wordt
momenteel samengewerkt met diverse partners:

  • Online Tv-platform 4Mtv media.
  • Europees geregistreerd drankenmerk Parani®.
  • Artiesten promotie & boekingen: Hit Back Records.
  • Record Label: Rauw van de Straat.
  • Multimedia bedrijf: Multimedia Promotions. 


WERKGEBIED:
De belangrijkste werkgebied van More Promo Events bevindt zich in Europa. Landen zoals Nederland, Engeland, Duitsland, Spanje, Italië, Turkije, België, Frankrijk (Saint Tropez, Cannes, Monaco). More Promo Events & Business is recentelijk actief in Afrika. More Promo Events werkt momenteel ook samen met bedrijven in Zuid-Amerika, (Caricom).


BEMIDDELING:
Er wordt ook bemiddeld en onderhandeld voor de aangesloten partners met klanten in verschillende branches.
Zoals: Energie Drinks, Wine, Real Estate, Yachting, Gold, Wedding en Party planning.